Bucuresti nu e singurul oras care organizeaza EURO 2020! Romania are 6 ani pentru MODERNIZARE! Prima reactie a lui Mircea Sandu! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 15:52
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 15:55

Romania organizeaza patru meciuri de la EURO 2020 la Bucuresti, dar si alte orase vor fi implicate in editia aniversara a Campionatului European. 

Mircea Sandu anunta ca pe langa investitiile de la Bucuresti, Romania trebuie sa gazduiasca si fan-zone-uri la Timisoara si Cluj in timpul EURo 2020.

La Bucuresti e nevoie de metrou care sa ajunga la Otopeni, autostrada care sa lege Capitala de Ungaria si facilitati noi la National Arena.

"2020 vine sa implineasca ce s-a realizat pana acum in sportul si in fotbalul romanesc. Suntem aici, in Comitetul Executiv, si am sustinut aceasta decizie. Hotararea a apartinut Comitetului Executiv. Am pregatit un dosar, a fost bine apreciat si a fost si votat. In mai putin de 6 ani trebuie sa ducem la bun sfarsit modernizarea infrastructurii.

Astfel de evenimente ajuta la dezvoltarea unei tari. Vor exista fan zone-uri si in orase precum Timisoara, Cluj, trebuie modernizate si infrastructurile din aceste orase. Proiectul a inceput de mult, de cand eram presedinte al FRF. Nu va ganditi la cat o sa ajute financiar acest eveniment, ganditi-va la faptul ca de autostrazi vor beneficia copiii si nepotii nostri. Nu conteaza cele 2, 3 sau 5 milioane de euro pe care le vom face pe moment", a declarat Mircea Sandu la Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!