Iordanescu este OUT de la nationala. "Vom anunta pana pe 10 iulie noul antrenor". FRF a negociat cu Olaroiu: "Nu poate veni!"

Iordanescu este OUT de la nationala. "Vom anunta pana pe 10 iulie noul antrenor". FRF a negociat cu Olaroiu: "Nu poate veni!"

Italia - Spania, azi la 19:00 in direct pe ProTV

"Imi pare foarte rau pentru parcursul echipei nationale si pentru suporterii care au crezut intr-un parcurs mai bun. Desi Chiriches a incercat sa nu arate asta, va spun ca am vazut mai multi jucatori in lacrimi dupa meciul cu Albania. Nu dorinta ne-a lipsit ci neputinta de a fi mai bun.

Nu voi comenta aspectul tehnic sau tactic al nationalei. Obiectivul nostru a fost sa mergem la acest European. Nu poti sa acoperi in cateva luni un desert de 20 de ani.

Pana la finalul campionatului european vom anunta noul selectioner si alte schimbari. Ii multumesc domnului Iordanescu ca ne-a dus la acest campionat european si am pus punct unei perioade de 15 ani in care am fost la un singur turneu final.

Echipele aflate in insolventa nu vor mai activa in playoff si in Cupa Romaniei, sa fie depunctate din sezonul viitor si apoi, din 2018 sa fie retrogradate! Va fi importanta si legea, vom vedea cum putem actiona.", a spus Burleanu la conferinta de presa.

Iordanescu ramane la FRF: "Am vorbit cu domnul Iordanescu si va ramane in cadrul Federatiei, sa vedem in ce postura"

FRF a negociat cu Olaroiu: "Am avut discutii cu Olaroiu care nu poate veni insa pentru ca e sub contract cu echipa de club. Ne dorim un antrenor cu peste 10 ani de experienta la nivel inaint, care sa fi castigat trofee, sa aiba autoritate, sa fie motivat sa duca echipa nationala la un campionat mondial."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nicușor Dan a anunțat un acord politic pe bugetul Capitalei. E posibilă convocarea unei ședințe CGMB
BRAT
Modifică setările cookies