BOMBA ZILEI :) Mutu vrea la Euro 2016: "Am vorbit cu Iordanescu si mi-a spus ca daca voi juca in India ma ia in calcul"

BOMBA ZILEI :) Mutu vrea la Euro 2016: "Am vorbit cu Iordanescu si mi-a spus ca daca voi juca in India ma ia in calcul"

Adi Mutu vrea sa joace la Euro 2016.

"Este una dintre cele mai mari provocari din cariera mea. In niciun caz nu va fi usor. M-am antrenat din greu, am comunicat constant cu clubul pentru a intelege filosofia si pretentiile si sunt decis sa dat totul. Recent am discutat cu antrenorul echipei nationale si mi-a spus ca daca voi continua sa joc, chiar si in ISL, ma va lua in calcul pentru Euro 2016. E o motivatie uriasa pentru mine sa continui si o iau foarte in serios", a declarat Mutu pentru Sport360.

Atacantul roman nu a mai jucat de peste un an de zile, cand a evoluat in Pandurii 1-1 Petrolul. Mutu a inscris ultimul gol in urma cu 2 sezoane, intr-un meci al Petrolului la Iasi, castigat cu 5-1 de prahoveni.

Intre timp, Mutu s-a transferat in India la Pune City. Campionatul incepe in India pe 2 octombrie, cand Pune City joaca acasa cu Mumbai. Mutu are noroc ca nu mai e selectioner Piturca. Acesta a declarat ca Mutu a terminat-o cu fotbalul:

"Mutu a terminat-o cu fotbalul, la cum si-a petrecut el ultimul an de zile, nu mai joaca sigur. A, poate ca o sa fie antrenor, da, e baiat destept, poate fi un antrenor bun", a spus Piturca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile anticaniculă implementate în București. Sunt două puncte mobile cu apă și dezinfectant, și alte șase fixe
BRAT
Modifică setările cookies