BenzeMIZA EURO! Presedintele Hollande il vrea pe Benzema in teren cu Romania: "Terminati cu prostiile voastre"

Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2016, 11:58
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2016, 12:10

Franta debuteaza la Euro chiar impotriva Romaniei, pe 10 iunie.

Atacantul Karim Benzema beneficiaza de un sprijin cu greutate in vederea revenirii sale in reprezentativa Frantei, cel al presedintelui Republicii, Francois Hollande, sustine presa din Hexagon.

Saptamana trecuta, Patrick Kanner, ministrul francez al Sportului, apoi primul ministru Manuel Valls au declarat, intre altele, ca nu sunt intrunite conditiile pentru revenirea lui Karim Benzema in nationala Frantei, atacantul lui Real Madrid fiind cercetat de justitie pentru implicarea in scandalul de santaj care il viza pe colegul sau de la echipa nationala Mathieu Valbuena.

Potrivit saptamanalului "Canard Enchainé", Hollande si-ar fi certat, insa, ministrii pentru afirmatiile la adresa lui Karim Benzema si pozitia acestora in privinta eventualei reveniri a jucatorului lui Real Madrid printre Les Bleus. "Acum terminati cu prostiile voastre", le-ar fi spus seful statului francez, potrivit publicatiei.

Cotidianului Liberation afirma, la randul sau, ca presedintele Federatiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, care spera intr-o reabilitare a internationalului francez pana la EURO 2016, le-ar fi spus membrilor comitetului director al FFF care se opun revenirii lui Benzema la echipa nationala, ca "presedintele Republicii este la curent cu situatia si e de acord cu mine".

Sprijinul prezidential acordat lui Noel Le Graet si, indirect, lui Karim Benzema nu constituie o atat de mare surpriza, deoarece conducatorul Federatiei Franceze de fotbal, fost primar socialist al orasului Guingamp, este un prieten al presedintelui Frantei, fata de care o mare stima si cu care se intalneste in mod regulat, comenteaza site-ul sports.fr.

Noel Le Graet a anuntat, in cursul zilei de marti, ca situatia lui Karim Benzema legata de selectionarea acestuia in echipa Frantei urmeaza sa fie lamurita pana la 15 aprilie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!