FOTO Bannerul afișat de galeria tricoloră a fost îndreptat spre... Răzvan Burleanu 

Nationala
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 14 Iunie 2022, 23:23
Data actualizarii: Marti 14 Iunie 2022, 23:26

România, prestație dezamăgitoare în Giulești. Muntenegru, șapte clase peste elevii lui Edi Iordănescu.

România a fost umilită de Muntenegru, pe teren propriu. 

Partida din Giulești contează pentru etapa a 4-a din Liga Națiunilor. În precedentele trei meciuri, România a remizat cu Muntenegru și Bosnia-Herțegovina în deplasare, și s-a impus în fața Finlandei pe teren propriu. 

Dacă în meciul cu Finlanda tricolorii au dat speranțe fanilor că pot juca la capacitate maximă un meci, în duelul cu Muntenegru evoluția elevilor lui Edward Iordănescu a fost sub orice critică. 

Burleanu, ținta atacurilor galeriei

Suporterii naționalei din grupul "Uniți sub tricolor" nu au acceptat umilința rezultatelor slabe din ultimii ani avute de selecționată și au afișat un banner prin care îi cereau demisia lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal : "Opt ani fără nicio realizare/Demisia ți-o așteptăm cu ardoare". 

De partea cealaltă , umila galerie a Muntenegrului, formată din cel mult 30 de oameni, a organizat un show pirotehnic în cinstea fotbaliștilor ce au realizat patru meciuri istorice. 

Spre finalul meciului, când muntenegrenii conduceau cu 3-0, suporterii români prezenți la stadion i-au cerut demisia lui Edward Iordănescu, selecționer ce a obținut doar o victorie până acum, pe banca naționalei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!