Balint a refuzat nationala de tineret! FRF i-a propus un salariu mai mic decat au secunzii lui Iordanescu: "Nu mi se pare normal"

Autor: Sport.ro
Luni 29 Decembrie 2014, 13:50

	Balint a refuzat nationala de tineret! FRF i-a propus un salariu mai mic decat au secunzii lui Iordanescu: "Nu mi se pare normal"

Federatia cauta un inlocuitor pentru Teja, care a semnat saptamana trecuta cu Dinamo

Gabi Balint a negociat preluarea nationalei de tineret cu Anghel Iordanescu, dar a refuzat propunerea, fiind nemultumit de oferta financiara a Federatiei.

"Eu cred ca echipa nationala de tineret merita atentie. Si eu am avut ocazia sa vorbesc cu Anghel Iordanescu pentru a prelua aceasta echipa, insa am fost nemultumit din alte puncte de vedere."

"Nu mi se pare normal ca antrenorul de la echipa nationala de tineret sa castige mai putin decat «secundul» de la nationala mare."

"Partea financiara este importanta, mai ales in zilele noastre, cand se castiga foarte greu bani in fotbal. Si nesiguri sunt, cam peste tot. La echipa nationala de tineret macar sunt siguri, acolo nu are cum sa nu ti-i dea federatia", a declarat Balint la DigiSport.

FRF cauta un selectioner pentru nationala U21, dupa ce Mihai Teja si-a reziliat contractul pe 19 decembrie.

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies