Avertismentul Ambasadei pentru nord-irlandezii care vin la Bucuresti: "Nu beti apa de la robinet si aveti grija la hoti!"

Autor: Sport.ro
Marti 11 Noiembrie 2014, 18:03

Ambasada Marii Britanii si a Irlandei de Nord la Bucuresti a facut o lista de recomandari pentru cei 3000 de suporteri nord-irlandezi care vin la meciul de pe National Arena.

Printre recomandarile clasice, "aveti grija la hotii de buzunare", sau "mare atentie la taximetristii din Bucuresti", pe lista postata pe site-ul oficial al Ambasadei, suporterilor li se spune sa nu bea apa de la robinet si sa nu cante pe strazi dupa ora 22:00, pentru ca risca sa fie amendati.

Iata cateva dintre recomandarile facute pe site-ul Ambasadei.

- alcoolul nu este permis la meci. Fanii care se prezinta in stare de ebrietate nu vor fi lasati sa intre pe stadion. De asemenea, nu este permisa consumarea alcoolului pe strazi, amenda fiind de 50 de euro.

- urinatul in public este interzis.

- cantatul pe strazi dupa ora 22:00 se considera perturbarea linistii publice si puteti fi arestat pentru asta.

- taxiurile galbene din Bucuresti trebuie sa aiba lista tarifelor pe usa masinii, unde trebuie sa fie scris si numele companiei. Se intampla des ca vizitatorii straini sa fie pacaliti de taximetristi.

- trebuie sa va luati cel putin masurile de securitate din UK.

- trebuie sa fiti atenti la riscul de a fi victimele hotilor de buzunar in Bucuresti sau in orice alt oras din Romania, in special in zonele aglomerate de langa casele de schimb valutar, hoteluri sau mijloace de transport in comun.

- hotii sunt organizati in grupuri, in special formate din copii. Cea mai cunoscuta metoda este aceea a distragerii atentiei, timp in care in general copiii vor incerca sa va fure ceasurile sau bijuteriile din buzunare, de la gat sau de la mana.

- nu este recomandat sa beti apa de la robinet.

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies