"Au uitat cum zburau golurile din poarta Astrei anul trecut?" Chipciu vorbeste despre Anderlecht, trecutul sau la Steaua si arbitrajele din Liga I

"Au uitat cum zburau golurile din poarta Astrei anul trecut?" Chipciu vorbeste despre Anderlecht, trecutul sau la Steaua si arbitrajele din Liga I

Armenia - Romania, sambata la 19:00

Alexandru Chipciu se pregateste de dubla nationalei cu Armenia si Kazahstan, acolo unde va fi probabil titular in banda dreapta. Chipciu are un inceput de sezon excelent cu Anderlecht, fiind unul dintre cei mai buni oameni ai echipei.

Transferat de la Steaua in aceasta vara pentru 3 milioane de euro, Chipciu s-a integrat rapid in echipa si este om de baza pe flancul drept. Fostul mijlocas al Stelei spune ca ii prieste si viata din Bruxelles: "Mi se pare un oras frumos si linistit. M-am adaptat repede, familia mea e fericita."

Chipciu a vorbit si despre perioada petrecuta la Steaua, despre diferentele dintre cele doua campionate si despre ce se intampla acum in Liga I:

"In ultimul timp la Steaua era o presiune foarte mare pe mine, eram criticat din toate partile. M-am integrat perfect aici la Anderlecht, echipa merge bine, am castigat derby-ul cu Standard, dupa aproape 3 ani, un fel de Steaua - Dinamo. Nu mai sunt asa implicat in ce se intampla in Liga I, dar sunt alaturi de Steaua, am petrecut ani frumosi acolo, vreau sa castige campionatul. Vad ca baietii sunt criticati ca nu joaca frumos desi au 6 puncte avans. Daca jucau frumos si erau pe 15, ce se mai spunea?", a zis Chipciu in editia tiparita a Gazetei.

Acesta a vorbit si despre arbitrajul din Liga I, acolo unde au fost cateva greseli pro Steaua: "Lumea a uitat ce a fost anul trecut, cum zburau golurile din poarta cu Astra? Sau cum am avut penalty cu Dinamo dar nu s-a dat? Sau cum am marcat eu, dintr-o faza la care tusierul a semnalizat ofsaid, desi nu a fost nimic, tot cu Dinamo? Atunci ce circumstante erau? Astea sunt inventii".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cluj-Napoca devine oraș verde, cu 100 de milioane de euro, bani europeni. Autobuze autonome și străzi smart
BRAT
Modifică setările cookies