ATAC VIOLENT la Mircea Lucescu: "Cel mai mare tradator de tara! S-a vandut la turci!" Un fost international roman il face praf pe "Il Luce"

ATAC VIOLENT la Mircea Lucescu: "Cel mai mare tradator de tara! S-a vandut la turci!" Un fost international roman il face praf pe "Il Luce"

Ionel Ganea a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Lucescu.

Fostul international roman este de parere ca "Il Luce" a tradat Romania atunci cand a acceptat oferta federatiei turce.

Ganea considera ca Lucescu ar fi trebuit sa insiste la Razvan Burleanu si FRF pentru a fi numit pe banca nationalei Romaniei. Daca insistentele nu ar fi dat roade, retragerea din activitate ar fi fost o solutie mai buna decat acceptarea unui contract din partea unei federatii straine este de parere Ganea.

"Cel mai mare tradator de tara nu e Iordanescu, ci Mircea Lucescu! El s-a vandut la turci. E primul antrenor roman antrenor al Turciei. Nu a vrut sa vina la nationala Romaniei.Daca cei din Federatie nu te-au convins, de ce nu i-ai convins tu? Asa trebuia sa faca. Este ciuca batailor la nationala Turciei. Rezultatele sunt in defavoarea lui. La varsta lui, eu imi vedeam de treaba.

Trebuia sa se retraga, ca are tot ce ii trebuie. Se vede ca nu mai are energie si viziune. Mereu cand pierdea dadea vina pe arbitraj. Acum s-a luat de jucatori. Tu n-ai nicio responsabilitate? Nu poti mereu sa ai un alibi si sa nu iti asumi niciun risc", a declarat Ionel Ganea la ProX.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies