"Asta e cea mai slaba generatie din istoria nationalei! Iordanescu, o fantoma, nu il mai cunosc, un antrenor depasit!" Atac incredibil al lui Gica Popescu

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Iunie 2016, 08:18

	"Asta e cea mai slaba generatie din istoria nationalei! Iordanescu, o fantoma, nu il mai cunosc, un antrenor depasit!" Atac incredibil al lui Gica Popescu

"Romania nu are nicio sansa sa treaca de grupe", a fost pariul lui Gica Popescu in L'Equipe, inainte de startul campionatului european.

Gica Popescu spune ca Romania nu a avut niciodata o generatie mai slaba ca acum.

Decizia FRF, de a-i da nationala pe mana lui Iordanescu la Euro, a fost total neinspirata, mai spune fostul capitan al echipei nationale.

"Nu cred ca nationala a jucatori vreodata la echipe care nu inseamna nimic. Mai mult, unii nu joaca. Te obisnuiesti cu un ritm, nu poti face un salt. Sau hai, poate o data. Am facut-o o data cu Franta, bine, doar pe jumatate. Pentru ca doar ne-am aparat."

"Am facut sarbatoare dintr-o victorie cu Feroe in preliminarii, cand acel meci trebuia sa fie ca o pocnitura din degete."

"Vina au toti cei care au fost la Euro. Jucatori, antrenori, oficiali FRF, toti au partea lor de vina."

"Domnul Iordanescu e depasit acum. El a facut o pauza, a stat departe de fenomen timp de 10 ani."

"Despre Iordanescu din 94, 96, 98 as putea sa vorbesc ore in sir numai de bine. Acum e o fantoma, nu il cunosc. Ceea ce afirm nu are nimic de-a face cu faptul ca dansul face parte din actuala conducere a FRF, ca s-a aliat cu ei", a spus Gica Popescu la Antena 3.

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Sentința nu e definitivă
BRAT
Modifică setările cookies