Nationala

Asa ceva nu s-a mai intamplat NICIODATA in nationala Romaniei! Anuntul OFICIAL facut din interior: se lucreaza la naturalizari

Fanii nationalei ar putea sa aiba parte de surprize in lista de jucatori convocati pentru Campionatul European din 2016!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2015, 13:13
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2015, 13:14

FRF pregateste naturalizarile mai multor fotbalisti din Liga I. Staff-ul nationalei s-a ocupat de organizarea stranierilor din Liga I, care au fost deja asezati pe posturi. Singurul loc deficitar ramane cel rezervat fundasului dreapta, unde Matel, Papp si Sapunaru sunt principalele optiuni ale lui Iordanescu in acest moment.

Asistentul lui Iordanescu, Ionut Badea, confirma stadiul avansat al discutiilor dintre FRF si cluburile cu jucatori care pot fi chemati sa reprezinte Romania.

"Exista o discutie la Federatie, probabil in perioada urmatoare va fi o discutie concreta si se va lua o decizie. Domnul Iordanescu va decide. Fiecare echipa din Liga I a fost monitorizata in sensul asta, exista un raport, vom vedea ce se va intampla.

Si Boldrin, si De Amorim sunt jucatori care oricand pot fi subiect de discutie la echipa nationala. In discutii sunt si jucatori de la ASA, avem o lista. Asta nu inseamna ca vor fi si naturalizati. Sunt pusi pe posturi, din pacate pentru fundas dreapta nu avem nimic", a explicat Badea la Digi Sport.

Modifică setările cookies