ANUNT BOMBA al lui Olaroiu in Emirate: PLEACA de la Al Ahli! Vine la nationala Romaniei?!

ANUNT BOMBA al lui Olaroiu in Emirate: PLEACA de la Al Ahli! Vine la nationala Romaniei?!

Cosmin Olaroiu si-a anuntat plecarea de la Al Ahli dupa meciul cu Bani Yas, terminat 2-2!

In conferinta de presa de dupa joc, Olaroiu a lasat de inteles ca nu va mai continua cu echipa din Dubai. Fostul antrenor al Stelei e o varianta pentru inlocuirea lui Anghel Iordanescu pe banca echipei nationale dupa Euro.

"Sunt profesionist, imi fac munca asa cum pot eu mai bine. In 3 ani aici am reusit lucruri fantastice. Muncesc acolo unde munca mea este respectata. 5 trofee, 4 finale in 3 ani nu e rau. Imi cer scuze ca n-am putut sa fac mai mult. Sper ca cei care vor veni in locul meu sa faca mai mult decat am facut eu si sper ca Al Ahli sa continue pe acelasi drum. Va multumesc tuturor celor cu care am colaborat. O seara buna!", a spus Olaroiu dupa ce a luat titlul in Emirate.

Sefii clubului au fost luati prin surprindere. Managerul Hussein a spus ca nu ia in calcul despartirea de Olaroiu, indiferent de motivele pentru care romanul isi doreste sa plece: "Avem un plan sa mergem mai departe, avem o strategie comuna. Pentru noi, el e antrenorul. E cel mai bun antrenor de pe continent. Poate e doar suparat din cauza arbitrilor!"

Olaroiu e de 3 ani la Al Ahli si mai are contract cu echipa din Dubai pana in 2018.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies