Amicalul "de lux" al lui Iordanescu a picat: Federatia Moldoveana ne-a refuzat si va juca impotriva unei adversare a Romaniei de la EURO

Amicalul "de lux" al lui Iordanescu a picat: Federatia Moldoveana ne-a refuzat si va juca impotriva unei adversare a Romaniei de la EURO

Selectionata Romaniei va juca trei partide de pregatire in cantonamentul din Antalya, urmand sa intalneasca Zimbru Chisinau, Torpedo Kutaisi si, cel mai probabil, reprezentativa Turkmenistanului.

Initial, FRF le-a propus sefilor Federatiei Moldovene de Fotbal un amical intre Romania si nationala de peste Prut, insa acesta a picat. Vecinii nostri au decis sa joace o partida de pregatire impotriva Elvetiei, una dintre adversarele Romaniei la turneul final al Campionatului European. 

Nationala moldoveana nu se va reuni acum, insa la inceputul lunii iunie, pentru amicalul care va avea loc pe data de 3 a lunii respective.

"Moldova nu are o echipa la intaltimea celei a Belgiei, dar dispune de multa calitate din punct de vedere al organizarii jocului, similara celor ale Albaniei si Romaniei, adversarele noastre in grupa de la EURO", a spus Vladimir Petkovic, selectionerul elvetienilor.

Astfel, FRF a fost nevoita sa se reorienteze si, cel mai probabil, Turkemnistan va fi adversara Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies