Alerta la cel mai fierbinte meci din preliminarii! Burleanu s-a intalnit cu liderii galeriilor! Ce riscam dupa meciul cu Ungaria:

Romania Razvan Burleanu Ungaria Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 15:24
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 15:37

Romania - Ungaria se joaca pe 11 octombrie pe National Arena.

Razvan Burleanu s-a intalnit astazi cu liderii galeriilor bucurestene pentru a le explica riscurile la care s-ar putea expune Romania la meciul de foc cu Ungaria.

In cazul unor incidente, sau scandari xenofobe, Romania ar putea disputa urmatorul meci de pe teren propriu, cel cu Irlanda de Nord, cu portile inchise.

"Trebuie sa pregatim meciul cu Ungaria, pentru ca Romania se poate afla in situatia ca la meciul urmator sa joace cu usile inschise."

"Vedem ce dezavantaje iti poate aduce o astfel de situatie. Cred ca nu avem nevoie de asa ceva. Nu imi asum ca ii pot potoli, dar trebuie sa ajungem la un consens. Si suporterii sufera si federatia sufera atunci cand joci cu portile inschise", a declarat Burleanu.

Instalatie de iluminare artificiala pe National Arena

Primaria Capitalei a achizitionat un sistem de lampi cu raze ultraviolete pentru a spori durata de viata a gazonului de pe National Arena, covorul de iarba urmand a fi schimbat inaintea partidei Romania-Ungaria.

"Stadionul apartine primariei si este un grafic de lucrari. S-a achizitionat acel sistem cu unde ultraviolete pentru a creste durata de viata a gazonului. Si gazonul va fi schimbat. Va fi un gazon foarte bun. Pana la meciul cu Ungaria va fi schimbat, astea sunt informatiile pe care le am", a declarat presedintele Federatiei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!