Stoican a semnat si s-a razgandit, arabii au gasit repede alta solutie! Ce antrenor roman va numi Al Raed in urmatoarele zile:

Stoican a refuzat oferta arabilor de la Al Riad, chiar daca si-a pus, initial, semnatura pe contract. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 13:54
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 14:11

Arabii au gasit repede o solutie dupa ce au fost refuzati de Flavius Stoican. L-au convins sa semneze pe Liviu Ciobotariu cu un contract pe masura celui pe care i-l pregatisera antrenorului dinamovist.

Ciobotariu a mers astazi la ambasada Arabiei Saudite la Bucuresti pentru a-si rezolva problemele legate de viza.

Fost antrenor la FC Vaslui sezonul trecut, Ciobotariu se va afla la prima aventura in afara granitelor in cariera de antrenor.

Ciobotariu, 43 de ani, a antrenat pana acum FC National, Dunarea Galati, CS Otopeni, International Curtea de Arges, Pandurii, CF Braila, Dinamo, CSMS Iasi si FC Vaslui.

Arabii il reclama pe Stoican al FIFA

Chiar daca public a declarat ca nu se gandeste la oferta arabilor, Flavius Stoican a semnat saptamana trecuta cu Al Raed.

Contractul, care ii asigura lui Stoican un salariu lunar de 25.000 de dolari, ar fi trebuit sa intre in vigoare inca de ieri, 21 septembrie, numai ca antrenorul dinamovist s-a razgandit si nu s-a mai suit in avionul de Arabi Saudita.

Atitudinea lui Stoican i-a enervat la culme pe arabi, care au trimis cazul pe masa comisiei de disciplina de la FIFA.

Iata mai jos contractul semnat de Stoican:

"Am spus ca raman la Dinamo si asta e decizia mea. Am vorbit si cu domnul Negoita despre ambitii mele si am decis sa continui proiectul pe care l-am inceput. Am foarte multa treaba aici! Nu ma sperie ce a aparut. Acolo este o neintelegere. Oficialii clubului de acolo voiau sa se asigure ca negociaza cu mine si era nevoie de semnatura mea. Nu am nicio emotie ca acel asa zis contract va ajunge la FIFA", a declarat Flavius Stoican pentru ProSport.
Modifică setările cookies