ADIO Mutu! Piturca i-a gasit inlocuitor la nationala: "Mutu reprezinta trecutul, nu mai e viitorul!" Pe cine se bazeaza selectionerul:

Autor: Sport.ro
Joi 15 August 2013, 16:45

	ADIO Mutu! Piturca i-a gasit inlocuitor la nationala: "Mutu reprezinta trecutul, nu mai e viitorul!" Pe cine se bazeaza selectionerul:

►Derby intre TITANI! Ajax – Feyenoord, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Victor Piturca anunta ca Adrian Mutu un mai face parte din planurile sale deoarece a imbatranit si nu mai joaca la o echipa mare din Europa. Selectionerul isi pune baza in Maxim si Grozav acum si promite o noua calificare.

"Mutu nu mai e viitorul echipei nationale. E trecutul. Trageti voi concluziile. viitorul e Maxim, Grozav, sunt alti jucatori care vin din urma si trebuie sa duca greul. Cand am venit la nationala, cu Mutu in echipa nu se calificasera de 8 ani de zile. Nu era Mutu tanar? Asta e adevaraul. Am revenit si ne-am calificat in dauna Olandei. Nu-l mai laudati pe Mutu, a marcat cu Olanda, cu Bulgaria Mutu? A fost un jucator mare, putea fi si mai mare, dar nu mai e viitorul nationalei. Gata, s-a incheiat. Nu ma intereseaza ce a zis el, subiectul e incheiat. Nu mai are sens sa discutam de el. I-am trecut mai multe cu vederea pentru ca juca la un anumit nivel. Acum nu mai e la nivelul ala", a declarat Victor Piturca la Sport.ro.

BREXIT-ul va fi amânat. UE a oferit Marii Britanii două variante, Theresa May a acceptat
BRAT