ADIO Mutu! Piturca i-a gasit inlocuitor la nationala: "Mutu reprezinta trecutul, nu mai e viitorul!" Pe cine se bazeaza selectionerul:

Autor: Sport.ro
Joi 15 August 2013, 16:45

	ADIO Mutu! Piturca i-a gasit inlocuitor la nationala: "Mutu reprezinta trecutul, nu mai e viitorul!" Pe cine se bazeaza selectionerul:

►Derby intre TITANI! Ajax – Feyenoord, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Victor Piturca anunta ca Adrian Mutu un mai face parte din planurile sale deoarece a imbatranit si nu mai joaca la o echipa mare din Europa. Selectionerul isi pune baza in Maxim si Grozav acum si promite o noua calificare.

"Mutu nu mai e viitorul echipei nationale. E trecutul. Trageti voi concluziile. viitorul e Maxim, Grozav, sunt alti jucatori care vin din urma si trebuie sa duca greul. Cand am venit la nationala, cu Mutu in echipa nu se calificasera de 8 ani de zile. Nu era Mutu tanar? Asta e adevaraul. Am revenit si ne-am calificat in dauna Olandei. Nu-l mai laudati pe Mutu, a marcat cu Olanda, cu Bulgaria Mutu? A fost un jucator mare, putea fi si mai mare, dar nu mai e viitorul nationalei. Gata, s-a incheiat. Nu ma intereseaza ce a zis el, subiectul e incheiat. Nu mai are sens sa discutam de el. I-am trecut mai multe cu vederea pentru ca juca la un anumit nivel. Acum nu mai e la nivelul ala", a declarat Victor Piturca la Sport.ro.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT