"Credeti ca ma cunoasteti!" Adrian Mutu reactioneaza dupa criticile DURE la adresa sa! Mesajul care a starnit toate APRECIERILE fanilor:

Autor: Sport.ro
Joi 15 August 2013, 08:13

	"Credeti ca ma cunoasteti!" Adrian Mutu reactioneaza dupa criticile DURE la adresa sa! Mesajul care a starnit toate APRECIERILE fanilor:

►Derby intre TITANI! Ajax – Feyenoord, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Adrian Mutu s-a aflat in aceste zile in atentia publicului, dupa ce a ramas in afara lotului convocat de Piturca pentru meciul cu Slovacia.

Considerat "gras si nepregatit" de Dumitru Dragomir, dar si de alti oameni de fotbal, care spun ca Mutu este deja "terminat", "Brilianul" a tinut sa reactioneze pe o retea de socializare.

Daca mai intai a postat o fotografie cu abdomenul sau perfect, aratandu-le tuturor ca se afla intr-o forma buna, azi-noapte a tinut sa transmita si un mesaj, spunand ca nimeni nu are dreptul sa-l critice, mai ales daca nu il cunoaste.

"De multe ori ma gandesc la ceea ce am facut, cu bune sau cu rele, dar cele mai frumoase momente sunt atunci cand amintirile mele se opresc la clipele cele mai frumoase din viata mea profesionala. Si imi place! Raman cu drag acolo, insa ma intreb: oare fanii mei ma cunosc sau ma stiu doar din ziare? Nu, nu ma cunosc si nici nu au cum, dar sunt alaturi de mine tot timpul. Stau si ma gandesc, ma intreb din nou: ziarisii care scriu despre mine ma cunosc? Si aici nu ma refer la critica profesionala, ma refer la faptul ca scriu de mine ca imi si imi ataca valorile cu care eu am crescut. Nu, nu ma cunosc nici ei, dar interesul face diferenta", a scris Adi Mutu pe Facebook.

Mesajul sau a starnit imediat aprecierile fanilor, care i-au transmis ca trebuie sa se concentreze asupra prestatiilor sale si nu asupra criticilor lansate de diferiti oameni de fotbal sau de suporteri.

"Lasa, Adi, nu are nimeni treaca cu ce faci tu. Esti singurul care raspunde pentru faptele tale, indiferent ca vorbim de cele de pe teren sau din viata de zi cu zi. Ai purtat numele Romaniei si al romanilor cu mandrie peste tot pe unde ai fost".

"Cu tine astazi, la meciul cu Slovacia, cu Sapunaru, cu Chivu si Tamas, altfel ar fi aratat echipa si altul ar fi fost scorul. Mutu si Marica. Parca suna a fotbalisti, Stancu nu prea ma convinge", i-au scris fanii.

Pensiile normale se măresc, unele speciale se elimină. Măsuri excepționale anunțate de Guvern
BRAT