Acesta poate fi inlocuitorul lui Marica in meciul cu Ungaria: "Pot ajuta echipa nationala, sunt inca tanar!" Ar fi o solutie buna?

Ciprian Marica Marius Alexe Ungaria Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Septembrie 2014, 14:45
Data actualizarii: Joi 18 Septembrie 2014, 15:13

Fara Ciprian Marica, suspendat, nationala Romaniei cauta cea mai buna varianta pentru meciul cu Ungaria de pe National Arena

Atacantul formatiei Dinamo, Marius Alexe, ar putea sa fie convocat pentru dubla cu Ungaria si Finlanda de pe 11 si 14 octombrie. La prima partida, Ciprian Marica nu va putea fi folosit dupa ce a fost eliminat in victoria cu Grecia.

"Chiar daca multa lume ma catalogheaza ca un jucator batran, eu cred ca pot ajuta echipa nationala, pot ajuta fotbalul romanesc. Imi doresc sa ma pregatesc cat mai bine, sa joc cat mai bine si sa prind si echipa nationala. Si in 2020 as putea sa joc, voi fi in floarea varstei. Dar mai important este ca echipa nationala sa se califice la urmatorul turneu final si sa fim fericiti" a declarat Alexe, cel care are 24 de ani.

Si antrenorul Flavius Stoican considera ca Alexe ar putea fi rechemat la echipa nationala dupa un parcurs bun la echipa de club. "Am fost multumit de evolutia lui Alexe, dar sunt convins ca el poate mult mai mult. El ar putea sa ajunga la echipa nationala, acolo unde eu cred ca ii este locul" a spus Stoican.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!