MESAJ de vis pentru Sanmartean! "L-as lua la nationala si cu picioarele in GHIPS!" Magicianul Stelei a fost rugat sa faca ASTA:

Lucian Sanmartean a impresionat din nou in campionat: la ultimul meci a marcat o data si a dat o pasa de gol.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 11:14
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 11:27

Mijlocasul Stelei ramane unul dintre cei mai buni jucatori care au evoluat in Romania in ultimele sezoane. Tehnica, precizie, ambele chiar si la 34 de ani si jumatate, il fac pe Sanmartean o varianta si la nationala.

Doar ca el nu este convocat la nationala, din motive ce tin de relatia dintre el si selectioner. Daniel Prodan, persoana la care s-a gandit Galca pentru completarea staff-ului Stelei, s-a referit la Sanmartean ca fiind unul dintre cei mai buni jucatori pe care i-a vazut.

"IL ROG CEVA!"

"El a avut ghinion de-a lungul carierei - nu a avut sansa sa se exprime la nivel inalt asa cum trebuia. Il rog sa nu imbatraneasca, sa ramana asta, pentru ca Steaua are nevoie de el, echipa nationala are nevoie de el. Am mai spus-o: pe Lucian Sanmartean l-as chema la echipa nationala si cu picioarele in ghips, la ce fotbalist este!

Este un jucator de rasa, de clasa mondiala. Cred ca in categoria asta de jucatori i-am avut pe Hagi, pe Ilie Dumitrescu, pe Basarab Panduru, Adrian Ilie si pe Lucian Sanmartean. Din ce am prins eu. Ii poti numara pe degete!

Nu ma intrebati pe mine de ce nu este convocat la nationala. Daca as fi selectioner as incepe echipa cu Sanmartean si as incheia-o cu el", a spus Daniel Prodan la Sport.ro.

Modifică setările cookies