A alunecat din nou! Chiriches si-a pus toti suporterii in cap dupa meciul cu Finlanda: a gresit la gol si a continuat sa gafeze pana s-a suit in autocar

Vlad Chiriches Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 09:12
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 09:29

Vlad Chiriches a fost pacalit ca in curtea scolii la faza golului din minutul 67, dar n-a fost asta cea mai mare gafa in seara in care a reusit sa-si puna toti suporterii in cap

Chiriches si-a pierdut cumpatul la finalul meciului si a refuzat sa mearga sa-i aplaude pe cei 54.000 de suporteri care au venit la meci, asa cum au facut majoritatea jucatorilor din nationala Romaniei.

Fundasul lui Napoli a plecat repede spre vestiare, iar seria de gafe a continuat si dupa aceea.

Asteptat de o armata de jurnalisti la zona de interviuri, Chiriches a aruncat din mers un "Vorbiti cu 12" ironic, facand aluzie la campania dedicata suporterilor echipei nationale.

Chiriches a plecat de la stadion suparat pe fanii care au contestat, prin fluieraturi in finalul partidei, prestatia jalnica a nationalei in a doua parte a jocului.

Razboiul spontan pornit de Chiriches vine intr-un moment cum nu se poate mai nepotrivit, intr-o seara in care echipa nationala a reusit, in mod miraculos, sa stranga 54.000 de spectatori, care si-au cumparat bilete intr-un timp record, de 48 de ore.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!