40.000 de bilete vandute pana acum la meciul cu Finlanda! OFICIAL: Metrorex anunta prelungirea programului in ziua meciului

Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 15:40
Data actualizarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 15:55

Romania - Finlanda, joi 21:45

Ministerul Transporturilor si Metrorex vin in sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa nationala a Romaniei si cea a Finlandei, care se va desfasura pe stadionul “Arena Nationala” si anunta ca joi, 8 octombrie 2015, trenurile de metrou vor circula dupa un program prelungit cu doua ore.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 si M4.
Intervalul de circulatie va fi de aproximativ 10-12 minute.
 


Peste 30.000 de oameni au cumparat bilete la meciul Romaniei cu Finlanda, de joi seara la 21:45. Pretul unui bilet este de 20 de lei, indiferent daca este la tribuna sau la peluza, acestea putand fi achizitionate atat de la casele de bilete cat si online, dar si de la magazinele Inmedio si Germanos.

Mai mult, FRF a decis sa ofere 10.000 de bilete gratuite persoanelor care au cumparat un "bilet virtual" la acest meci, inainte sa se stie decizia UEFA.

Federatia a facut marti dimineata o cerere la Metrorex pentru prelungirea programului in ziua meciului, joi seara. Primul raspuns venit din partea Metrorex a fost ca nu au primit nicio cerere oficiala, marti in jurul pranzului.

FRF poate ajunge iar in postura jenanta de la meciul cu Grecia, atunci cand a anuntat ca metroul are un program extins insa acest lucru nu s-a intamplat din cauza federatiei, care nu s-a inteles cu conducerea Metrorex in aceasta privinta. Mii de fani au ramas pe drumuri dupa meci, fiind nevoiti sa mearga pe jos sau sa ia taxiul!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!