FOTO ȘI VIDEO "Suntem egali, nu sumele joacă!" Petrila are ac de cojocul adversarelor la EURO 2023

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iunie 2023, 19:18
Data actualizarii: Luni 19 Iunie 2023, 19:28

EURO 2023 U21 e organizat de România și Georgia. 

  • România va juca primul meci la Euro U21 miercuri (21:45), împotriva reprezentativei U21 a Spaniei.

În cadrul unui interviu acordat de Claudiu Petrila înainte de disputarea meciurilor din grupa B a Campionatului European U21, găzduit de România și Georgia, fotbalistul legitimat la Rapid București s-a arătat optimist în privința echipei sale și speră ca naționala de tineret să evolueze pe măsura așteptărilor.

Petrila, mesaj războinic înainte de EURO U21

„Sunt câteva emoții, dar cred că totul va trece după primul meci, sperăm ca în meciul cu Spania să facem o primă impresie foarte bună. Grupa este grea, nu cred că mai este vreo echipă ușoară la acest nivel, toate au jucători buni prin Europa, vor fi meciuri foarte grele, dar sperăm să ne ridicăm la așteptări”, a declarat Petrila.

Întrebat despre măsura în care imnul național poate influența moralul jucătorilor, rapidistul a răspuns că „Va fi un sentiment foarte frumos, încă nu am fost până acum la niciun Euro, e prima dată când merg, sper să fac față și să joc cât mai bine. E foarte frumos că e acasă, dar o presiune în plus în fața suporterilor noștri. Sperăm să vină cât mai mulți să ne încurajeze.”

Petrila își dorește ca stadionul să fie plin, căci publicul trebuie „Să fie al 12-lea jucător pentru noi”. 

„Ar trebui să însemne totul turneul acesta pentru noi. E un moment foarte important în viața noastră, pentru viitorul nostru și e un pas foarte important.”, a spus Petrila, despre importanța acestui Campionat European în dezvoltarea jucătorilor.

Cât despre cotele astronomice la care sunt listați unii dintre fotbaliștii adversarelor României U21, atacantul rapidist a afirmat că „Ne pregătim pentru jocuri grele, nu pentru un anumit jucător. Nu sumele joacă. Suntem egali. Important este cât de mult ne dorim să facem ceva.”

Din grupa tricolorilor U21 mai fac parte Croația, Ucraina și Spania.

Articol scris de Antonio BLAGOCI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!