Nationala U21

Prunea îl face praf pe Bratu: ”Un antrenor slab, mediocru și cuminte”

Florin Bratu a fost aspru criticat de Florin Prunea după ce Radu Drăgușin a refuzat convocarea la echipa națională U21, motivând că vrea să se acomodeze la echipa de club.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 21:45
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 21:48

Decizia lui Drăgușin vine după ce, la precedenta acțiune a echipei naționale U21, acesta nu a jucat doar nouă minute. Florin Manea, impresarul său, a fost cel care l-a tras la răspundere public pe Florin Bratu pentru această decizie.

Florin Prunea intră ”cu talpa” la Bratu: ”Un antrenor slab, mediocru și cuminte”

”Eu am spus de la început că Bratu nu are ce să caute la echipa națională de tineret. Este un antrenor slab, mediocru și cuminte, exact ce îi trebuie lui Stoichiță. Nu poți să nu îl convoci pe băiatul ăsta. Și dacă e adevărat ce a spus după aceea că ’La echipa națională a mea…’, păi nu e echipa națională a ta, domnul Bratu, asta e echipa națională a României.

S-a făcut o greșeală fantastică! Poți să influențezi în mod negativ jucătorii tineri. Copilul cu siguranță venea la echipa națională, dar modul în care a fost tratat… Nu mai spun despre retragerile de la echipa națională mare, cum se retrag pe capete… Acolo este o problemă!

Se pare că dialogul nu a existat. Eu nu cred că un jucător se retrage de la echipa națională fără niciun motiv”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport.

În această vară, după ce a bifat patru meciuri sezonul trecut pentru Juventus, Drăgușin a ales să meargă un an împrumut la Sampdoria, pentru a prinde mai multe jocuri. Momentan, fundașul de 19 ani nu a debutat la noua sa echipă de club.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies