Ciprian Marica, mesaj dur pentru Emil Săndoi: „Ăștia au dus greul, iar tu îi ții pe bară”

Ciprian Marica Emil Sandoi nationala romaniei Nationala U21 Ciprian Marica
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 22:52
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 22:52

România U21 a pierdut primele două meciuri la Campionatul European U21 și a părăsit competiția.

Micii tricolori au pierdut cu 0-3 în prima partidă în fața naționalei Spaniei, iar împotriva Ucrainei au fost înfrânți pe final, din cauza autogolului marcat de Victor Dican.

Ciprian Marica, mesaj dur pentru Emil Săndoi: „Ăștia au dus greul, iar tu îi ții pe bară”

Ciprian Marica, fost internațional român care în prezent e investitor la Farul Constanța, campioana ediției 2022/23 a Superligii României, a fost revoltat de faptul că juniorii echipei de la malul mării nu au fost utilizați încă din primul minut de Emil Săndoi la naționala de tineret.

Asta s-a întâmplat în cazul jucătorilor Sebastian Borza și Adrian Mazilu, în meciul cu Ucraina U21. Cei doi campioni naționali nu au prins nici măcar un minut în eșecul care a adus eliminarea de la Campionatul European de Juniori a micilor tricolori.

„Eu aș vrea să înțeleg criteriile după care sunt selecționați jucătorii. Care-s criterii pentru care-i selecționezi? Trebuie să fie cei mai buni, nu? Asta e ideea. De la campioni, ăștia au dus greul, ăștia au mentalitate de învingători. Iar tu îi ții pe bară. Poate sunt subiectiv. Dar mi se pare că toată lumea a vorbit atât de frumoși de jucătorii ăștia și că sunt așa de buni”, a spus Ciprian Marica la televiziunea DigiSport.

România U21 - Ucraina U21

Ștefan Târnovanu a făcut un meci mare pe Ghencea, însă autogolul lui Victor Dican din minutul 89 a răpus șansele micilor tricolori de a avansa la Campionatul European U21 organizat chiar la noi în țară și în Georgia.

România U21 a pierdut cu 0-3 în fața Spaniei U21, iar înfrângerea de pe Ghencea cu Ucraina U21, 0-1, a făcut ca selecționata lui Emil Săndoi să pășească în afara competiției.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!