david popovici CM de la Fukuoka inot Natație David Popovici

"David Popovici e un luptător!" Cuvinte mari din partea unui fost șef al MTS

Sportivul de la CS Dinamo a ocupat azi locul 4 în finala de la 200 m liber din concursul de înot al Campionatului Mondial de Natație din Japonia. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2023, 23:05
Data actualizarii: Marti 25 Iulie 2023, 23:11

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, fost ministru al Tineretului şi Sportului, s-a referit, marţi seară, la David Popovici, apreciind că ne-a făcut de atâtea ori mândri de performanţele sale şi a subliniat că este convins că pe viitor vor mai exista recorduri şi titluri obţinute de sportiv.

"David Popovici va mai cuceri titluri!"

”Ne-a făcut de atâtea ori să ne simţim mândri de performanţele pe care le-a stabilit până acum, sunt ferm convins că vor mai exista recorduri, vor mai exista titluri.

  • David Popovici

David Popovici este un luptător. Vă daţi seama, până la această vârstă fragedă ce performanţe a realizat în decursul carierei”, a declarat Ionuţ Stroe, la Antena 3, marţi seară, referindu-se la rezultatul obţinut de sportiv în proba de 200 m de la CM de la Fukuoka.

"David Popovici e un exemplu"

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului s-a referit la Popovici afirmând că este ”un luptător” şi că trebuie susţinut în continuare.

”El este un luptător, nu avem de ce să fim dezamăgiţi. Consider că trebuie să fim mândri şi să îl susţinem în continuare. Este un exemplu pe care, din păcate, societatea românească nu îl multiplică. Avem foarte puţini sportivi care se menţin la un asemenea nivel de performanţă. Ar trebui să îl preţuim”, a completat Ionuţ Stroe.

David Popovici a ocupat locul 4 la 200 metri liber la Campionatul de Nataţie de la Fukuoka. Popovici a declarat că nu este supărat şi a afirmat că a dat tot ce a putut în proba în care era deţinătorul titlului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!