Prima romanca de la Red Bull Romaniacs are doar 19 ani 2009!

Red Bull Romaniacs Sibiu Sorina Sandu Motoare
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 August 2009, 11:38
Data actualizarii: Marti 11 August 2009, 11:43

Incepand cu sambata, 15 august, Red Bull Romaniacs 2009 isi tureaza motoarele, Sibiul gazduind pentru a sasea oara cel mai dificil raliu hard enduro al lumii. 117 rideri, de pe 4 continente, vin in acest an in Romania pentru a-si depasi limtele fizice in incercare de a termina cel mai important raliu moto gazduit de Europa.

Sorina Sandu – prima romanca care va concura la Red Bull Romaniacs
Desi este cel mai greu enduro rally din lume, Red Bull Romaniacs nu a dus lipsa de prezente feminine, nemtoaica Lisi Mucha urcand chiar pe podium la Experti Echipe in 2005. Insa pana in 2009 nici o romanca nu a reusit sa se inscrie.

A spart gheata Sorina Sandu, o tanara de doar 19 ani, componenta a lotului national de enduro si castigatoare in 2008, la categoria fete, a Campionatului Est European de Enduro. Sorina va concura la clasa Hobby facand echipa cu austriaca Daniela Pexa.
“Nu eram decisa sa merg pana in urma cu cateva zile.

Este o competitie extrem de grea, insa am decis sa concurez pentru ca este o buna ocazie de a acumula experienta. Si sper ca decizia mea sa le determine si pe alte fete din Romania sa participe la competitii.

La Red Bull Romaniacs nu imi doresc decat sa termin pentru ca este un raliu care te solicita la maxim, in munti, timp de 4 zile, iar eu nu am mai participat la enduro-uri atat de lungi”.

Program Red Bull Romaniacs 2009

Start: 15 august – Prolog in centrul Sibiului, Bd.ul Coposu - ora 14:00
16 august – Prima zi in munti
17 august – etapa Sibiu - Petrosani
18 august – etapa Petrosani - Sibiu
19 august - ultima etapa si finisul oficial al raliului in centrul Sibiul, "Cladirea Crazy Bike" (este vorba despre cladirea de pe Bd-ul Coposu care se afla in constructie de peste 4 ani).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!