Sorina Sandu, campioana nationala si europeana: "Intotdeauna am spus ca daca voi avea fata, nu o voi lasa sa faca acest sport"

E o zeita in Europa, dar in Romania e necunoscuta. O fata din Petrosani uimeste lumea pe doua roti. Are 4 titluri europene la cel mai dur tip de motociclism - enduro.

O fata pe motor.. mai rar. "Chiar daca esti fata, acest lucru n-ar trebui sa te impiedice sa incerci sa egalezi rezultatele baietilor. Intotdeauna am spus ca daca voi avea o fata, nu o voi lasa sa faca acest sport" spune Sorina Sandu, de 5 ori campioana nationala.

A dus numele Romaniei si in strainatate. A castigat de 4 ori titlul european. Moto-campioana din Petrosani a incalecat pe sa la 16 ani, nici n-avea permis. Se antrena cu tatal ei prin paduri si minele din zona.

"Nu-mi doresc sa-i dezamagesc pe ai mei pentru ca au facut multe sacrificii. Asta ma ambitioneaza cel mai mult" a mai spus Sorina.

"Am practicat si schi de performanta, 13 ani de zile. Am obtinut locul 9 la europene. Viata asta e prea scurta si trebuie sa faci cat mai multe" spune Sorina, cea care a fost de 5 ori campioana Romaniei la schi.

Citeste si:Sorina Sandu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies