Elicopter prabusit la raliul Dakar: 4 raniti!

Autor: Sport.ro
Marti 05 Ianuarie 2010, 13:30
Elicopter prabusit la raliul Dakar: 4 raniti!

Inca o tragedie la raliul Dakar dupa ce un elicopter a cazut la pamant!

Un elicopter in care se aflau doi ziaristi de la emisiunea de automobilism "Campionii" si doi piloti s-a prabusit intr-un rau din nordul localitatii Fiambala, in timp ce urmareau caravana Raliului Dakar 2010, patru persoane fiind ranite.

Elicopterul, Robinson 44, cu logo-ul emisiunii "Campionii", a plecat de la La Rioja spre Catamarca (Fiambalá), insa a cazut intr-un rau.

"Sunt doi jurnalisti argentinieni de stiri sportive. Toti sunt in afara oricarui pericol. Pilotii au fost transportati la spital, iar jurnalistii se afla in bivuac", a anuntat Jandarmeria nationala.

Presa noteaza ca accidentul a avut loc din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si, conform Ministerului Apararii, elicopterul nu avea permisul necesar pentru a tranzita aceste zone.

Francez Cyril Despres (KTM) a castigat, luni, etapa a treia a cursei moto de la Dakar 2010, disputata intre La Rioja si Fiambala.Despres, care a trecut pe primul loc si in clasamentul general, a fost urmat de portughezii Helder Rodrigues (Yamaha) si Paulo Goncalves (BMW).

Stéphane Peterhansel a castigat, luni, etapa a treia a cursei auto de la Raliul Dakar 2010, disputata intre La Rioja si Fiambala. Peterhansel a fost urmat de spaniolul Carlos Sainz (Volkswagen) si de Nasser Al-Attiyah (Qatar), tot pe Volkswagen.

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies