Meciurile etapei

Steaua isi pierde si ultimii suporteri! Un grup de fani, refuzati de Argaseala la Medias

Steaua a avut dupa multi timp o mica galerie dupa ea, in deplasarea de la Medias. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2017, 17:01
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2017, 17:26

In timp ce galeria Stelei a abandonat echipa lui Becali dupa ce acesta a pierdut procesul cu CSA, un grup de suporteri au construit "Peluza Ros-Albastra". Fanii au facut deplasarea la Medias, insa s-au simtit abandonati de conducerea clubului, care nu le-a asigurat bilete.

Valeriu Argaseala este criticat de suporteri, care au reusit insa sa intre pe stadion si sa sustina Steaua, chiar daca echipa a jucat slab cu Gaz Metan si a obtinut doar un egal, 1-1.


"Aseara, inaintea partidei Gaz Metan - STEAUA, conducerea clubului a demonstrat inca o data ca nu este interesata de prezenta suporterilor la stadion pt. a incuraja echipa.
Nu ne referim la patronul echipei, care a facut ce tinea de el, ci la Valeriu Argaseala. Prin comportamentul sau demonstreaza ca nu-l intereseaza suporterii echipei, chiar daca trebuie sa treaca peste cuvantul patronului iar fanii parcurg sute de kilometri pt. a fi alaturi de echipa.
Ne intrebam cum s-ar fi simntit Valeriu Argaseala, daca ar fi venit pana la Medias, nu ar fi fost pe lista de invitati la loja si i s-ar fi spus ca trebuie sa se descurce singur cu intrarea in stadion pt a asista la partida."
, e mesajul Peluzei Ros-Albastre de pe Facebook.

Cu cateva zile in urma, Ciprian Marica a facut o declaratie ce pare sa le confirme nemultumirea suporterilor.

"Cand eram acolo, cei din conducere declarau ca e mai bine fara suporteri pentru ca nu mai e presiune, nu-i mai injura nimeni si nu mai sunt contestati", a spus fostul atacant al Stelei. 

Modifică setările cookies