Steaua a renuntat la el, a dat unul dintre cele mai tari goluri ale sezonului, acum e laudat de toata lumea: "E fantastic!" 

Steaua a renuntat la el, a dat unul dintre cele mai tari goluri ale sezonului, acum e laudat de toata lumea: "E fantastic!" 

CEAHLAUL 1-1 DINAMO | Dinamo a fost salvata de la infrangere de unul dintre cele mai tari goluri ale sezonului.

Cosmin Matei a reusit sa marcheze o bijuterie de gol in poarta Ceahlaului, iar acum toata lumea il lauda.

"Puteam sa obtinem mai mult, puteam sa castigam. Nu am stiut sa conservam rezultatul. Sunt multumit de jucatorii mei. Sunt tineri, exista lipsa de experienta, dar baietii au potential. Eu sunt increzator in echipa. Obiectivul nostru ramane salvarea de la retrogradare. Matei este un jucator fantastic, cu niste executii fantastice", a spus Florin Marin pentru Dolce Sport.

"Nu sunt disperat sa plec"

Cosmin Matei a declarat dupa golul superb marcat cu Ceahlaul ca nu vrea sa plece de la Dinamo. Nici clubul nu vrea sa renunte la jucator pana la finalul acestui sezon.

"Un gol care a adus doar un punct. Nu e important cine marcheaza. Obiectivul nostru era sa luam cele trei puncte. Un lucru bun e ca am revenit si nu am pierdut partida. Nu am fost disperat sa plec si nu sunt disperat sa plec. Imi doresc sa am evolutii bine si sa fiu convocat la nationala", a spus Cosmin Matei la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis, despre livrarea AstraZeneca în UE: Lucrurile nu pot fi trecute cu vederea pur şi simplu
BRAT
Modifică setările cookies