VIDEO Robocop dirijeaza traficul din Congo! Premiera MONDIALA. Cum se face ordine pe soselele din Africa:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Robocop a devenit realitate, dar nu intr-o tara avansata din punct de vedere economic din Europa, America sau Asia, ci tocmai in Congo, in capitala Kinshasa. Guvernul de acolo a decis sa inlocuiasca agentii din doua intersectii importante cu doi roboti uriasi din aluminiu care functioneaza pe energie solara si echipati cu mai multe camere video. 

"Suntem o tara saraca iar guvernul cauta bani pentru buget. Au fost investiti bani seriosi in drumuri, parmantarii cauta sa-si recupereze investitia. Robotul nu accepta mita si nu rateaza infractiunile, totul se petrece automat, nu ai cum sa scapi in raza lui de actiune", a declarat omul care a construit robotii, Isaie Therese. 

Potrivit unui reportaj CNN, robotii de 2 metri muncesc 24 din 24, se rotesc, sunt dotati cu semafor, isi misca bratele si le ofera informatii pietonilor cand traverseaza strada in siguranta. 

"Aveam probleme mari cu traficul in acele zone, acum nu mai sunt, e foarte usor cu ei", a declarat un parlamentar din Congo. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies