Un S-Class AMG de peste 100.000 €, facut praf cu o crosa de golf in cateva secunde! Motivul este incredibil, iar scena s-a petrecut chiar in fata unui magazin Mercedes

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Septembrie 2015, 10:54

	Un S-Class AMG de peste 100.000 €, facut praf cu o crosa de golf in cateva secunde! Motivul este incredibil, iar scena s-a petrecut chiar in fata unui magazin Mercedes

Un client nemultumit s-a razbunat pe masina pe care tocmai platise o avere. Filmuletul a strans peste 150.000 de share-uri pe Facebook intr-o singura zi.

Imaginile vin din Coreea de Sud, iar barbatul din imagine este proprietarul masinii.

Nemultumit de problemele tehnice ale limuzinei pe care platise peste 100.000 de euro, omul s-a razbunat chiar in fata unei reprezentante Mercedes.

Filmuletul a strans peste 150.000 de share-uri pe Facebook intr-o singura zi, iar explicatiile au venit in zona de comentarii.

 

Does anybody know why this man is literally smashing his #Mercedes #S63 #AMG with a golf club?!Marchettino - www.YouTube.com/Marchettino

Posted by Marchettino on Monday, September 14, 2015

Barbatul si-a cumparat masina in urma cu trei luni, iar dupa cateva zile a avut o problema grava - masina i s-a oprit in mers. A dus-o la reprezentanta si a fost nevoit sa astepte 60 de zile pentru reparatii.

Dupa cele doua luni, omul a mers sa isi ia masina si a constatat aceeasi problema. Masina i s-a oprit din nou. A dus-o din nou la service si a solicitat o alta masina pentru durata zilelor de reparatii, dar s-a lovit de un refuz.

Suparat, omul a hotarat sa se razbune si chiar a reusit. Filmuletul a devenit viral pe net, iar povestea s-a facut auzita in toata lumea.

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies