Tara care a interzis masinile negre! Presedintele e sigur: "Aduc ghinion!" Ce mesaj au primit oamenii care aveau deja astfel de masini
Vineri 12 Ianuarie 2018, 18:27

Tara care a interzis masinile negre! Presedintele e sigur: "Aduc ghinion!" Ce mesaj au primit oamenii care aveau deja astfel de masini

Turkmenistan, o tara de 5 milioane de locuitori, localizata in Orientul Apropiat, la Marea Caspica, a interzis toate masinile negre.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Poate parea banc, dar nu este! Presedintele Turkmenistanului a interzis ca in tara sa mai circule masini de culoare neagra! Tot el interzisese in urma cu 3 ani importurile masinilor de aceasta culoare.

Gurbanguly Berdimukhamedov, presedintele Turkmenistanului, in functie de mai bine de un deceniu, considera ca nuantele inchise aduc ghinion! Acesta a decis astfel sa interzica circulatia masinilor negre prin capitala Ashgabat, oras cunoscut de altfel pentru faptul ca e plin de cladiri si acoperisuri albe.

Potrivit presei internationale, proprietarii de masini negreu au fost instiintati ca trebuie sa isi vopseasca vehiculele!

De acest lucru au profitat si atelierele de vopsitorie, care au dublat preturile.1 comentarii
  • 14 2018
    Lucian Daaa.dar cu acelasi presedinte de cand e la putere fecare cetatean ce poseda masina are GRATUIT 120 litri benzina lunar??? Da-mi si mie gratuit 120 l/luna si o vopsesc curcubeu...ori cum zici......
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT