Soferul care a dus termenul de multitasking la un nou nivel. Ce facea in timp ce conducea masina. Polita il cauta acum

Cate lucruri poti sa faci in acelasi timp? Un sofer din Scotia poate candida la titlul mondial. :)

Un sofer din Scotia a fost surprins la volan in timp ce butona telefonul, asculta muzica la casti si avea si un laptop deschis pe bancheta din stanga.

Telefonul la volan a devenit o problema extrem de serioasa, chiar cel mai mare cauzator de accidente, iar autoritatile duc o lupta grea pentru oprirea acestor gesturi.

Un sofer din Aberdeen duce termenul de multitasking la un nou nivel, dupa ce a fost filmat de un biciclist in timp ce se uita la telefon cu castile pe urechi si avea si un laptop pe bancheta din stanga.

Imaginile au ajuns pe net, iar politistii din Aberdeen s-au sesizat si sunt in cautarea soferului.

"Nu numai ca nu era atent la drum, dar cred ca nu era nici macar pe planeta cu noi", spune biciclistul care a filmat.

Acesta s-a apropiat de masina la semafor si i-a atras atentia soferului cu o lanterna despre comportamentul sau, dar soferul nu i-a acordat atentie si a plecat.

"Ar trebui sa ii fie rusine cu asemenea comportament. Nu exista telefon mai important decat viata unui om. Si-a asumat un risc imens", sustine un reprezentant al autoritatilor scotiene.

Acesta l-a criticat si pe biciclistul care a filmat. "Nu ar fi trebuit sa urmareasca masina si sa se apropie de ea, risca sa provoace un accident. Ideal ar fi ca agentii de circulatie sa se ocupe de aceste situatii". 

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce sunt persoane pe lista de așteptare care nici după o lună nu au primit serul anti-COVID. Interviu cu Valeriu Gheorghiţă
BRAT
Modifică setările cookies