Politistii i-au suspendat imediat permisul. Viteza AMETITOARE cu care a fost surprins un motociclist pe A1. VIDEO
Luni 11 Septembrie 2017, 12:30

Politistii i-au suspendat imediat permisul. Viteza AMETITOARE cu care a fost surprins un motociclist pe A1. VIDEO

Un motociclist s-a bucurat din plin de noua autostrada din Romania :)

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Noul sector de autostrada A1 Ramnicu Valcea - Deva atrage si vitezomanii. Un motociclist a ramas fara permis si 2900 de lei, dupa ce a accelerat pana la 246 km/h. Nu a fost singurul vitezoman din acest weekend. Politia anunta 48 de amenzi.


COMUNICAT:

In ultima saptamana, 48 de soferi care circulau cu viteza excesiva, pe autostrazile A1, A2 si A3, au fost depistati de politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane. Cea mai mare viteza inregistrata a fost de 246 km/h, pe autostrada A1 Ramnicu Vâlcea - Deva.

In perioada 6 – 10 septembrie  a.c., politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale care actioneaza pentru siguranta si fluenta traficului rutier, pe autostrazile A1, A2 si A3, au depistat 48 de soferi care circulau cu viteze excesive.

Astfel, soferii au fost inregistrati circulând cu viteze cuprinse intre 181 km/h si 246 km/h.

Viteza maxima a fost inregistrata la data de 9 septembrie a.c., pe segmentul Ramicu Valcea – Deva, cand un barbat, in varsta de 31 de ani, a fost depistat conducand o motocicleta, inspre Valcea, cu viteza de  246 km/h. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda de 2.900 de lei, iar ca masura complementara i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioada de 90 de zile.

Dintre abaterile conducatorilor auto, o parte au fost filmate si inregistrate de aparatul radar in miscare, montat pe o autospeciala neinscriptionata. Oprirea soferilor s-a efectuat de o autospeciala inscriptionata.

Soferii au fost sanctionati contraventional cu amenzi intre 1.305 si 2.900 de lei si le-au fost retinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.
 Filmul incidentului în care a fost implicat Ilie Năstase. De ce vrea să meargă la CEDO
BRAT