MODIFICAREA asteptata de milioane de romani care au Dacia! E prima data de la preluarea celor de la Renault! Ce se schimba!
Vineri 13 Februarie 2015, 14:20

MODIFICAREA asteptata de milioane de romani care au Dacia! E prima data de la preluarea celor de la Renault! Ce se schimba!

Renault vrea sa faca o modificare de mare efect la masinile produse de Dacia.

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Astfel, noua Sandero va fi, de fapt, o masina foarte mult imbunatatita, pe sasiul careia se va aplica un motor de Clio, plus unele modificari originale, in premiera la Dacia.

Hibridul a fost vazut in Suedia, locul unde este testat in aceste zile. Noua masina are discuri de frana mai mari, teava dubla de esapament, cat si modificari la interior.

Multe schimbari care ii apartin noului model Sandero sunt identice unora de la Clio GT, masina lansata in 2013, cu motor de 1,2, turbo.

Noua masina, care va avea tot 1,2 turbo, va ajunge de la 0 la 100 km/h in 8,5 secunde, iar viteza maxima va fi de putin peste 200 km/h. In plus, ca o modificare vizibila inca de la prima vedere, noul Sandero va avea suspensia mai scurta, adica si garda la sol mai mica.

Cei de la 'Autoevolution' noteaza ca pretul estimat al masinii va fi de 15.000 de euro; aceasta va fi cel mai dinamic model construit vreodata la Dacia si este asteptat sa fie lansat in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, mai precizeaza sursa mentionata.

Mai multe imagini AICI4 comentarii
 • 15 2015
  george Nu se va comercializa in romania... E facuta pt piata din brazilia/columbia...cel putin la inceput...
 • 15 2015
  ics Numai 15.000 euro??? Prea putin......
 • 15 2015
  AltDanny Pana si Daewoo Matiz are 3 (TREI ) *** stele NCAP protectie la impact, carutele astea nu reusesc sa treaca mai sus...:) numa reklama ce e de ele. !...
 • 13 2015
  BMW DACIA TOT DACIE RAMANE , PRIMA DATA SA VEDEM MACAR GEAMURI ELECTRICE LA MASINA STANDARD IAR APOI SI NU IN ULTIMUL RIND ....LA CITE STELE EURONCAP SE SITUAZA. CA LA CITE AM VAZUT PINA ACUM DACIA INDIFERENT CUM SE NUMESTE NU DEPASESTE 2 STELE LA TESTUL DE SIGURANTA PASAGERILOR . ADICA E VARZA IN CAZ DE ACCIDENT TE DUCI PE LUMEA CEALALTA. ASA CA MAI LASATI RABLA ASTA LA REMAT...
 • 15 2015
  ss dacia logan 2 si sandero 2 au 3 stele la ncap si siguranta activa si pasiva e mult mai buna. 5 stele ncap se iau pentru abtibilde lipite in masina, comutator on/off la airbag pasager, chestii mai putin importante....
 • 13 2015
  Danny Sunt sigur ca BMW-ul tau, SH, imatriculat pe Bulgaria este mult mai bun!!!!...
Iohannis, despre scandalul Israel: Îmi imaginez că domnul Dragnea a vorbit în fața oglinzii și s-a consultat
BRAT