Masini

MODIFICAREA asteptata de milioane de romani care au Dacia! E prima data de la preluarea celor de la Renault! Ce se schimba!

Renault vrea sa faca o modificare de mare efect la masinile produse de Dacia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Februarie 2015, 14:20
Data actualizarii: Vineri 13 Februarie 2015, 14:45

Astfel, noua Sandero va fi, de fapt, o masina foarte mult imbunatatita, pe sasiul careia se va aplica un motor de Clio, plus unele modificari originale, in premiera la Dacia.

Hibridul a fost vazut in Suedia, locul unde este testat in aceste zile. Noua masina are discuri de frana mai mari, teava dubla de esapament, cat si modificari la interior.

Multe schimbari care ii apartin noului model Sandero sunt identice unora de la Clio GT, masina lansata in 2013, cu motor de 1,2, turbo.

Noua masina, care va avea tot 1,2 turbo, va ajunge de la 0 la 100 km/h in 8,5 secunde, iar viteza maxima va fi de putin peste 200 km/h. In plus, ca o modificare vizibila inca de la prima vedere, noul Sandero va avea suspensia mai scurta, adica si garda la sol mai mica.

Cei de la 'Autoevolution' noteaza ca pretul estimat al masinii va fi de 15.000 de euro; aceasta va fi cel mai dinamic model construit vreodata la Dacia si este asteptat sa fie lansat in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, mai precizeaza sursa mentionata.

Mai multe imagini AICI

Modifică setările cookies