Masini

Mercedes a lansat limuzina SUPREMA! Birou, cinema si BLINDATA! Galerie FOTO spectaculoasa

Miliardari, sefi de stat, seici, printi sau chiar dictatori! Toti asteapta masina asta!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Februarie 2015, 12:36
Data actualizarii: Vineri 27 Februarie 2015, 14:38

Mercedes prezinta Maybach-Pullman, cea mai mare limuzina din portofoliul producatorului german.
Noul Pullman vine la 50 de ani de la celebrul model 600, masina preferata a unor dictatori precum Nicolae Ceausescu, Josip Tito din Iugoslavia sau Pol Pot din Cambodgia.

Maybach Pullman isi propune sa fie mai mult de atat, dar totul ramane la superlativ cand vine vorba de ea. E un model S600, cu motor twin-turbo de 6 litri V12 cu 530 de cai. Are 6,5 metri lungime si o distanta intre axe de 4,4 metri, cam cat o Mazda 3!

Tot spatiul este pentru cei patru pasageri din spate, care stau fata in fata si sunt departajati de scaunele din fata printr-un geam electric care serveste si ca monitor cu diagonala de 47 cm.

Mercedes anunta ca tot interiorul este construit din piele, de la scaune si pana la usi si plafon. Sunt doua scaune executive ce pot fi inclinate la 43.5 de grade.

La fel ca si in cazul Maybach-ului normal, aceasta varianta e dotata cu sistemul de sunet Burmester 3D, si o consola de enetertainment de 18.5 inci.

Mercedes nu a facut publice mai multe detalii, insa fiecare model va fi personalizat dupa cerintele clientului pentru o experienta unica in noul Pullman.

Varianta standard costa 500.000 de euro si va fi disponibila din 2016. Mercedes pregateste si o varianta blindata, care va costa 1 milion de euro.

Noul Mercedes-Maybach Pullman va fi expus pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva, intre 2 si 4 martie. 

Autor: Marian Ghita

Modifică setările cookies