Mayweather a primit un CADOU care i-a umplut inima de fericire: A costat 1.400.000 de dolari si reprezinta LUXUL SUPREM! FOTO

Autor: Sport.ro
Joi 26 Septembrie 2013, 08:58

	Mayweather a primit un CADOU care i-a umplut inima de fericire: A costat 1.400.000 de dolari si reprezinta LUXUL SUPREM! FOTO

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Floyd Mayweather nu stie ce sa mai faca cu banii. Are atat de multi incat noptile nu-i mai ajung sa-i numere. Marele pugilist si-a rotunjit averea dupa ultimul meciu cu Saul ‘Canelo’ Alvarez, unde a castigat o bursa record pentru un meci de box: 41.5 milioane de euro.

Un jurnalist ESPN a scros la inveala un cadou pe care regele incasarilor din box l-a primit. Darren Rovell a postat pe Twitter ca pe langa cei 41.5 milioane, Mayweather a primit de la MGM un Bugatti Veyron, una dintre cele mai tari limuzine din lume.

Aceasta bijuterie costa 1.4 milioane de dolari.Mayweather a castigat pana acum din box undeva pe la 350 de milione de dolari.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT