Masina VIITORULUI e aici: e trasa la imprimanta 3D si are forma de BROASCA TESTOASA! Vezi cum arata

►Pantilimon prezinta: Duminica FAntasticilor la Sport.ro! 14:00 Arsenal - Everton, 16:00 Hull City - Sunderland, 18:00 City - Wigan!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Martie 2014, 16:06
Data actualizarii: Vineri 07 Martie 2014, 20:49

Compania germana EDAG a prezentat cel mai futuristic model de la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba despre o masina este printata 3D din material termoplastic si fibra de carbon pentru rezistenta mai buna si confort. Forma caroseriei este inspirata din carapachea unei broaste testoase si e construita special ca sa protejeze materialele 3D. 

Proiectul este denumit Genesis si este unul care isi propune sa marcheze un nou inceput in industria auto. Nemtii cred ca imprimantele 3D vor fi cele care vor construi masinile in viitorul apropiat pentru ca uneltele clasice nu pot oferi solutii asemanatoare. 

Expertii cred ca abia peste un deceniu un asemenea model de masina poate deveni realitate, insa e un pas mare pentru directia in care se indreapta industria auto. UE pregateste legi tot mai aspre pentru emisiile de noxe, iar astfel de inventii pot insemna solutii la cerintele comunitatii, mai spun cei de la EDAG. 

Momentan insa, masina este doar o viziune, nu sunt date tehnice despre motorizare sau combustibil. Aspectul e insa cu adevarat revolutioar. 

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies