Masina preferata a lui Gigi Becali a fost relansata! Asa arata noul Mercedes-Maybach, limuzina de ULTRA lux a nemtilor. VIDEO

Mercedes a relansat celebrul Maybach, la trei ani de la falimentul renumitului brand auto de lux. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Noiembrie 2014, 17:42
Data actualizarii: Miercuri 19 Noiembrie 2014, 17:48

Maybach a devenit noua linie de ultra lux a Mercedes, care a prezentat azi la Salonul Auto de la Los Angeles noul Mercedes-Maybach S600.

Noul Maybach are motor twin-turbo de 6.0 litri V12 ce scoate 523 de cai putere si accelereaza pana la 100 km/h in 5 secunde, cu o viteza de top de 255 km/h. Mercedes promite in viitor si motoare V6 si V8.

Mercedes-Maybach sustine ca noua masina vine cu toate elementele de "perfectiune" de la Clasa S imbinate cu elemente exclusive marca Maybach. Una din diferentele fata de Clasa S o reprezinta sasiul mai mare, scaune executive pentru pasagerii din spate cu masaj si promisiunea celei mai izolate cabine din lume.


 

MAYBACH, ROMANIA SI GIGI BECALI


In Romania, marca Maybach a intrat in folclor datorita lui Gigi Becali. El a recunoscut ca nu stia foarte multe despre aceasta masina, dar a cumparat-o ca sa arate ca are putere.

"Mi-am luat-o ca sa dovedesc ca am bani si sa le fac in ciuda tuturor dusmanilor, care ma cred analfabet", spunea Becali la acea vreme.

Mai tarziu, masina a devenit parte din momentele de succes ale Stelei, cand Becali se urca pe plafon ca sa sarbatoreasca in fata suporterilor.

Becali si-a luat Maybach, dar nu l-a asigurat cu CASCO. "Ce asigurare? Mie nu-mi trebuie asa ceva! Daca o lovesc, mai dau 500.000 de euro si imi iau alta. Ca asa sunt eu, smecher!".

Si cand ghinionul a lovit, patronul Stelei s-a ocupat personal de repararea masinii, iar imaginile au facut inconjurul lumii. Becali a devenit primul miliardar care si-a reparat Maybach-ul cu ranga pe marginea soselei! :)

Modifică setările cookies