FOTO KITT a fost scoasa la vanzare! Cat costa cea mai DESTEAPTA masina din filme! 

Autor: Sport.ro
Marti 15 Aprilie 2014, 13:29

	FOTO KITT a fost scoasa la vanzare! Cat costa cea mai DESTEAPTA masina din filme! 

Mutu vine azi la Sport.ro, de la ora 17:00. Ia-l la intrebari!

David Hasselhoff a scos la licitatie masina KITT din serialul Knight Rider, celebru in toata lumea in anii '80.

Nu este masina originala din film, ci o replica perfecta bazata pe un Pontiac Firebird. Banii obtinuti de Hasselhoff vor fi indreptati catre copiii bolnavi din intreaga lume, anunta AutoBild.

Hasselhoff obisnuieste sa scoata la licitatie mai multe obiecte celebre stranse de-a lungul carierei sale. Dar cel mai rasunator nume din cariera sa este celebrul KITT din serialul Knoght Rider, serial care a ajuns si in Romania dupa anii '90.

Knight Industries Two Thousand (KITT) era o masina autonoma, putea sa sara peste obstacole, sa comunice cu personajul interpretat de Hasselhoff si era antiglont. O masina cu mult inaintea vremurilor, dar care nu a exiatat niciodata. Fanii serialului au construit insa un model apropiat de cel din film si i l-au daruit actorului care l-a interpretat pe Michael Knight, personaj misterios care isi dedica viata protejarii celor nevinovati.

Replica lui Hasselhoff are motor de 5 litri V8, volan in forma de W, consola centrala futuristica si celebrele lumini rosii care se plimba intre faruri.

In plus, masina chiar vorbeste, la fel ca cea din film. Nu este un robot extrem de inteligent, ci 4000 de fisiere audio cu vocea originala, provenite de la producatorii filmului stocate pe hard-disk-ul masinii. Doar usile de Lambo nu sunt disponibile pe aceasta replica.

KITT a fost scoasa la licitatie iar pretul a ajuns la 30.000 de dolari. 

Pentru nostalgici, genericul serialului Knight Rider :)


Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies