Joaquin Guzman El Chapo Joaquin El Chapo Guzman Masini

FOTO FABULOS | Ce a ramas dupa disparitia celui mai mare traficant de droguri in lume. Cum arata garajul lui EL CHAPO, sigilat de autoritati

Cautat pe tot continentul american dupa o evadare mai ceva ca in filme, mexicanul Joaquin "El Chapo" Guzman a lasat in urma o avere uriasa, confiscata acum de autoritatile mexicane.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 August 2015, 18:18
Data actualizarii: Duminica 30 August 2015, 18:35

Cel mai mare traficant de droguri din lume, evadat dintr-o inchisoare mexicana in urma cu aproape doua luni, este de negasit.

Poreclit "El Chapo", Joaquin Guzman a devenit cunoscut in tara sa, dar si pe intregul continent american, dupa ce a ajuns sa conduca cel mai periculos cartel. Acesta a facut din traficul de droguri zeci si zeci de milioane de dolari, astfel ca a ajuns sa se lafaie in lux.

Totusi, pentru El Chapo, averea facuta din trafic si crime este doar o amintire, dupa ce autoritatile mexicane au decis sa ii confiste tot in urma evadarii.

Politistii mexicani au avut insa un soc atunci cand au intrat in garajul in care El Chapo Guzman isi tinea zecile de masini si motociclete de lux.

Peste 30 de masini, incluzand un Dodge Viper, un Jeep Sahara si mai multe superbike-uri Ducati au fost confiscate din Culican, orasul controlat de cartelul Sinaloa.

Recompensa pentru prinderea lui Joaquin Guzman este de 5 milioane de dolari, dar presa mexicana scrie ca locotenentii acestuia s-ar fi asigurat ca nimeni nu va sufla o vorba.

Mai multe fotografii in galeria de mai jos!

Modifică setările cookies