FOTO Chinezii vin sa cucereasca Europa! O noua masina promite sa rupa topurile de vanzari! Vezi cum arata:

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 15:53

	FOTO Chinezii vin sa cucereasca Europa! O noua masina promite sa rupa topurile de vanzari! Vezi cum arata:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Chinezii se pregatesc sa intre in forta pe piata din Europa si prezinta o noua masina capabila sa se bata cu gigantii din industrie. 

Dupa Qoros 3 Sedan, vine randul lui 3 Hatch ca sa iasa la lumina. Acesta este evident un hatchback si din primele imagini pare unul atragator. La fel ca Sedanul, 3 Hatch reprezinta o schimbare totala fata de masinile cu care ne-au obisnuit chinezii pana acum. Cu aceasta versiune, cei de la Qoros vor sa castige teren pe piata tinerilor din Europa. 

Masina e construita pe aceeasi platforma cu 3 Sedan, dar va avea mai multe elemente sport pe caroserie, grila din fata mai joasa si lumini de ceata noi. 

Interiorul este la fel ca la Sedan, doar combinatiile de culori au fost modificate. Motorul este de 1,6 litri cu 125 -154 de cai putere si cutie manuala sau automata in 6 trepte. 

Qoros 3 Hatch vrea sa rivalizeze cu nume cunoscute deja precum Opel Astra, Ford Focus, Renault Megane sau Volkswagen golf

Pretul nu a fost stabilit, insa versiunea Sedan nu este una low-cost precum Dacia. Ea porneste de la 16.000 de euro si ajunge pana la 20.000. Preturile pentru hactchback vor fi asemanatoare.

Dar Qoros a obitnut o victorie importanta la testele EURO NCap, acolo unde 3 Sedan s-a clasat pe primul loc la testele de siguranta din 2013. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies