Ferrari a lansat o noua RACHETA cu peste 1000 de cai! A fost construita in laborator si nu va avea niciun proprietar. FOTO

Ferrari a lansat o noua RACHETA cu peste 1000 de cai! A fost construita in laborator si nu va avea niciun proprietar. FOTO

Ferrari a prezentat o noua bijuterie, o masina dezvoltata in laborator! 

FXX K e un hypercar cu 1050 de cai putere, construita pentru cursele de mare viteza. Noul model va putea fi vazut in actiune saptamana viitoare pe circuitul Yas Marina de la Abu Dhabi.

K vine de la KERS, sistemul kinetic de recuperare a energiei, cel care ajuta la sporirea puterii, existent si in Formula 1.

Masina a fost dezvoltata in laborator de cei mai importnati ingineri Ferrari si nu va concura niciodata in competitie. FXX K va putea fi condusa de o grup restrans de clienti Ferrari pe circuit in urmatorii ani.

Cu un motor de 6.3 litri V12, FXX K e tot un hibrid precum LaFerrari, dar care produce cu 50 de cai mai mult.

Modificarile de aerodinamica contribuie la performante mult mai bune decat modelul de sosea LaFerrari, lansat anul trecut si care a avut un succes urias, in ciuda pretului de 1 milion de euro!

FXX K va fi construit in 30 de unitati la pretul de 3 milioane de dolari fiecare, dar cine cumpara masina nu o poate parca in propriul garaj, ci doar pe circuit, asistat de o echipa profesionista de la Ferrari. 

Citeste si:Ferrari FXX K
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies