Masini

Felix Baumgartner REVINE! Se pregateste intens pentru o noua provocare: "Unul din cele mai importante proiecte din viata mea!"

►Pantilimon prezinta: Duminica FAntasticilor la Sport.ro! 14:00 Arsenal – Everton, 16:00 Hull City – Sunderland, 18:00 City – Wigan!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Martie 2014, 16:34
Data actualizarii: Vineri 07 Martie 2014, 16:34

Dupa ce a cazut din stratosfera cu viteza sunetului si a intrat in istorie, Felix Baumgartner se pregateste de o noua cascadorie, de data asta una mai pamanteana.

Felix si-a luat permisul de pilot profesionist si s-a inscris la cursa de 24 de ore de la Nürburgring de luna viitoare. El va participa cu un Audi R8 LMS Ultra, masina ce scoate 570 de cai putere. Cascadorul a mai alergat la curse, intr-un Volkswagen Scirocco, insa acesta era mai mult mai slab in materie de putere. In aceste zile, Felix Baumgartner se pregateste intens si are in echipa cinci fosti castigatori de la LeMans. 

"E o provocare importanta pentru mine, abia astept sa concurez. Am cunoscut deja circuitul cu un Audi normal, acum invat sa pilotez R8-ul LMS cu care am mai parcurs cativa kilometri si pe alte circuite. E unul dintre cele mai mari proiecte din viata mea. Mediul este perfect, atmosfera este fantastica, si ma simt foarte bine alaturi de echipa Audi. Dar aici o iau de la zero, e un sport nou pentru mine", a spus Felix Baumgartner. 

Cursa incepe pe 5 aprilie. 

Saritura lui Felix din stratosfera, de la aproape 40.000 de metri. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies