Fabuloasa colectie de masini in valoare de 250.000.000$ a lui Pablo Escobar! Cateva modele au ramas intacte: GALERIE FOTO

Fabuloasa colectie de masini in valoare de 250.000.000$ a lui Pablo Escobar! Cateva modele au ramas intacte: GALERIE FOTO

Legendele despre cel mai cunoscut traficant de droguri din istorie spun ca acesta a ars 2.000.000 de dolari in semineu pentru a se incalzi intr-o zi friguroasa.

Pablo Escobar a fost ucis de politia columbiana, in cadrul unei operatiuni la care au luat parte si agenti americani, in urma cu mai bine de 25 de ani. El ramane, insa, cel mai cunoscut traficant din istorie si este considerat si unul dintre cei mai bogati oameni care au trait vreodata. Escobar a acumulat intre 1970 si 1990 circa 30 de miliarde de dolari din traficul de droguri si alte afaceri ilegale.

Un singur traficant pare sa ii fi luat fata, desi nu exista dovezi contabile despre averea acestuia, ci doar speculatii. Este vorba despre mexicanul El Chapo Guzman.

Escobar si masinile de 250.000.000 dolari


Potrivit celor care au studiat viata si afacerile lui Pablo Escobar, acesta a investit in timpul vietii o suma absolut uriasa in masini. Visul sau a fost sa aiba o colectie de masini cum nu s-a mai vazut pana la acel moment.

Astfel, el a adunat sute de vehicule, a caror valoare totala ajunsese la circa 250.000.000 dolari!

O parte dintre masini au fost tinute in Hacienda Napoles, o proprietate de 20 de kilometri patrati aflata la circa 150 de kilometri distanta de Medellin, orasul natal al lui Escobar si "centrul de control".

La inceputul anilor '90, cand Escobar era vanat de politie, dar si de "dusmani", multe dintre masini au fost arse dupa un atac asupra proprietatii. Totusi, unele au ramas intacte si sunt inca foarte bine conservate.

Masinile ramase intacte din colectia lui Pablo Escobar sunt un Renault 4, masina cu care el a facut primele calatorii catre Ecuador si pe care a condus-o intr-o competitie automobilistica, un Porsche 356, un Mercedes Benz 600, un Cadillac din anii '30, dar si un Rolls Royce Phantom I.

Pablo Escobar a fost fascinat de povestea cuplului criminal Bonnie si Clyde si si-a dorit o masina ca a lor, astfel ca a achizitionat un Cadillac din anii 1930. O perioada s-a speculat ca masina le-ar fi apartinut acestora, dar nu au existat dovezi in acest sens.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

  • Fabuloasa colectie de masini in valoare de 250.000.000$ a lui Pablo Escobar! Cateva modele au ramas intacte: GALERIE FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO

A început şedinţa în care este citită moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, în Parlament
BRAT
Modifică setările cookies