Dacia pregateste PATRU masini noi pentru 2015, cea mai ieftina va costa 3500 de euro! Anuntul facut azi in Franta! 

Dacia pregateste PATRU masini noi pentru 2015, cea mai ieftina va costa 3500 de euro! Anuntul facut azi in Franta! 

Dacia poate sa lanseze patru modele noi incepand cu 2015, anunta azi presa din Franta. 

Renault are un succes urias in intreaga lume cu modelele low-cost Dacia iar acum sudiaza posibilitatea introducerii de masini noi din 2015.

Varianta unui model mic, de oras, revine in actualitate, iar acesta e primul pe lista. Sunt patru modele noi pregatite de Renault, care face studii de marketing in prezent pentru a afla daca ar merita o asemenea investitie. Verdictul final il va da directoul Renault, Carlos Ghosn.

Renault vrea sa introduca un model mini de oras cu pret de pornire de 3500 de euro in India, iar apoi sa-l exporte si in alte regiuni, daca va avea succes.
Renault are deja fabrica in India impreuna cu Nissan si o platforma denumita CAMM, baza pentru toate modelele mici construite de cei doi producatori.

Renault se mai gandeste sa lanseze un sedan cu portbagaj, un hatchback, un SUV si un model cu sapte locuri.

Dacia vinde bine in Europa in acest moment, iar prioritatea pentru Renault este in pietele emergente precum India sau America de Sud.

Totul depinde de rezultatul studiilor de marketing, care le vor spune sefilor Renault daca merita investitia. Decizia va fi luata la inceputul anului 2015, mai scrie Les Echos. 

Citeste si:Dacia
VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies