Cum arata Ferrari-ul de 23 de MILIOANE de dolari! Masina a fost abandonata zeci de ani intr-un hambar. FOTO

Cum arata Ferrari-ul de 23 de MILIOANE de dolari! Masina a fost abandonata zeci de ani intr-un hambar. FOTO

Un Ferrari 250 GT SWB California Spyder a fost vandut vineri la licitatie cu 23 de milioane de dolari. Masina se claseaza pe locul 5 in topul celor mai scumpe din istorie. 

Ferrari-ul i-a apartinut timp de doi ani actorului francez Alain Delon, dar apoi a disparut timp de decenii bune si a reaparut abia anul trecut, cand a fost gasita abandonata intr-un hambar, alaturi de alte 60 de masini rare.

Acest Ferrari face parte dintr-o editie limitata la 36 de modele produse, o masina rara, detinuta in trecut de vedete precum Jane Fonda sau Alain Delon. Acum este vanata de colectionari care sunt dispusi sa plateasca sume uriase. 13 astfel de modele apar in lista celor mai scump 100 de masini din istorie.

Vineri, Ferrari 250 GT SWB s-a vandut cu 23 de milioane de dolari la licitatie si a devenit a cincea cea mai scumpa masina din istorie!

Abandonate in hambar au mai fost gasite "clasice" precum Bugatti, Hispano-Suiza, Talbot-Lago, Panhard-Levassor, Maserati, Delahaye si Delage. Toate valoreaza acum de trei sau patru ori mai mult decat pretul de pornire.


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE. Ioana Mihăilă, prima conferință de presă ca ministru al Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies