Corina Caragea a testat masina asteptata de toata lumea. Cum arata Renault Kadjar, masina desenata de un roman dupa MUSCHII lui Usain Bolt

Bolt are masina dupa chipul si asemanarea lui. Un roman din Satu Mare a desenat masina care imita pozitia de la start a jamaicanului, dar si forma muschilor lui!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Iunie 2015, 20:54
Data actualizarii: Miercuri 17 Iunie 2015, 21:02

Renault Khadjar este o masina desenata de romanul Victor Sfiazof. Pozitia lui Usain Bolt in alergare l-a inspirat cand a facut schita acestei masini.
  
Kadjar a pornit la alergat prin desert in Europa, in nordul Spaniei, la Zaragoza, unde creatorii au gasit un teren ca sa  arate ca masina anului 2015 merge pe nisip dar in acelasi timp cauta singura loc de parcare, se parcheaza si recunoaste indicatoarele de circulatie. Rivalele sunt Tiguan si Kia Sportage.
 
"Ideea a fost sa gasesti in Kadjar muschii lui Bolt in poza in care e pregatit sa alerge la cursa de 100 de metri. Vezi aici muschii masinii din fata dar si in spate. Aceasta masina arata ca un atlet gata sa sara, gata sa alerge", spune Vincent Geslin, Kadjar Product Manager.

Modifică setările cookies