Masini

Cel mai NOROCOS sofer din lume! A supravietuit MIRACULOS dupa ce a fost prins intre doua camioane! FOTO

Un sofer de 27 de ani a supravietuit miraculos dupa ce camioneta pe care o conducea a fost prinsa intr-un accident in lant in care au fost implicate peste 50 de masini si 100 de persoane! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 15:44
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 15:44

Din SUA vine o imagine rara. Camioneta unui sofer s-a transformat intr-o adevarata temnita, dupa ce a fost facuta sandwich intre doua camioane scapate de sub control la viteza de autostrada. Soferul a scapat nevatamat ca prin miracol, in ciuda faptului ca salvatorii l-au gasit captiv intr-o mare de metal.

Soferul, Kaleb Whitby, s-a urcat singur in ambulanta, iar medicii care l-au investigat au anuntat ca are doar cateva zgarieturi si o mare sperietura, scrie Ny Post.

Un accident in lant s-a petrecut pe o autostrada din Oregon sambata, din cauza cetii si a vantului.

Peste 50 de masini si 100 de persoane au fost implicate in unul din cele mai grave accidente petrecute in aceasta iarna in SUA.

Dupa ce a fost facut sandwich intre cele doua camioane, Whitby si-a taiat singur centura cu un briceag, iar apoi a fost scos de alti soferi. El a contribuit la salvarea altor oameni implicati in accidente insirate pe distanta de peste 30 de kilometri. 

Modifică setările cookies